hepi bezday FAIRUS !



hai ..... assalamualaikum ..... 
i had been no writing for a 2 weeks !
sangat lamee kan ? dulu hari2 hapdate ...... tp mase tak mengizinkan ......
bg sape2 yg xtau lg , aku da further studyy ...... mungkin korg xkn pcaye kalau aku ckp ..... 
FORM SIX ! ... omg
sblom nih aku mmg tak nk form 6 ..... alasannye ...... susah dan xnk skola balek .....
tp bilee aku pkir pkai otak dan hiraukan nafsu aku yg mmbuak2 nk masok u or kolej , aku pilih nk masok form 6 ..... xkesah org nk ckp ape .... pedulikan !
act , not bad tau skola balek ..... dpt jmpe kawan lame dan kawan baru ..... bez gilerr !
aku da pilih course KESUSASTERAAN MELAYU ..... sbb bg aku course nie aku boley bwk brbnding geografi dan ekonomi ......
aku further form6 nie kat smk tuanku abdul rahman ..... gemas .......
hope it will be good ever lasting .....
oke ...... back to the topic ... !



bdk yg pkai tudung purple tuh , da 18 tahon u alls ! haha

hari nie 27 MAY genap umur aku 18 tahun ..... 
act , xde smbutan pape pon ...... aku tgk kt uma nih masing2 bz dgn hal masing2 .....
tp nevermind lahh ..... aku pon da besa nk smbot2 bagai ..... hehe
cukop skdar ucapan dari fmly , kawan2 dan jugak ........

so .... pada hari bahagia aku nih ..... aku ade hopes yg aku nk kongsi ....

1 : aku harap aku dapat bahagiakn , banggekan fmly aku 1 hari nnt ....
2 : aku nk baekkan hbgn aku dgn sume ahli fmly aku .... buang yg keruh , ambil yg jernih ..... masing2 da besarkan .....
3 : aku nk belajar betol2 kt form6 sbb aku da tau mcm mane susa nk carik duet klw xde plajaran .....
4 : aku nk bahagiakn sume org yg ade kt skeliling aku .....
5 : aku nk kawen dgn tetttt ..... haha ! yg nie saje menggedik
6 : aku xnk simpan pape dendam kt sape2 ..... aku da maafkn sume org ....

so .... hari nie mmg aku rase gembiree ..... 
sbb dlm hati aku da xde pape rase saket hati kt sape2 ....
everything is gone !
yg ade skrg ..... BAHAGIA .... BAHAGIA ..... dan BAHAGIA !

trimas kt org skeliling yg bahagiakn aku ...... esspecially ......


adek bradek aku .... tp yg nih xcukop lg 5 org ..... xde gmba laen laa ....


kawan2 aku ..... wlaupon da xjumpe lg .... masing2 bz


nie sparoh dari fmly besar aku .....

dan jugak sayang yg selalu ade dgn saye time susah dan senang .....
wlaupon kite jarang contact skrg sbb saye da dok hostel ...... hope sayang akn ttp setia tau .....
jangan bosan2 ..... jangan nakal2 .....


aku yg pling tengah , lompat paling tinggi .... yeah ! .. haha

bilee umo da mningkat nih , tak boley da nk lompat2 cenggini .....
haha ..... teringin nk bt mcm tuh lg ..... hepi giler !
tp mampukah aku melompat lg ?
haha ...... no komen ......
oke la ..... gmba nih saje nk mngimbas kngn lalu ....

doakn aku berjaye tau dgn jalan yg aku pilih nih ...... 
bai korang ...... (:

Photobucket

1 comment :

Fikaamy said...

sowi..x igt nk wish..pape pown hppy bufday..wish u all the best in ur life n may Allah bless u =)
stu agi..smoge sntiase kekal ngn amir...he3