gone

Assalamualaikum

its been 2 years.  And now he will go :'(

Last 3 days :'(

Sadness is overloaded :'(


Photobucket

pasrah

Assalamualaikum

ape yg aku rase sekarang nie akibat daripada tindakan aku sendiri. bukan aku sengaja. aku tak tahu ape aku fikir. buat sesuatu tanpa pikir orang lain.

hubungan yg telah berjalan almost 2 years. dah berakhir ke? aku tak tahuuu. rasa nak pergi jauh sangat. pergi jauh dari semua. tapi aku tak mampu. aku tak sanggop sebenarnya nak bergaduh tiap2 hari. tiap kali bergaduh, kepala aku sakit sangat. kat mane lagi aku nk mengaduu? aku tak tahu kenapa hubungsn nie jadi begitu sukar. silap aku ke? yaaaaa. mmg silap aku. 

aku tak tahu nk cakap ape lagi. aku pasrah. 



Photobucket

Durian crepe

Assalamualaikum.


Sape suke makan durian crepe kt sinii? Put your hands up! Jyeahhhh! Hahahaha


Aku la orgnyeeee. Hehe. Sedap sgt mende alah tuu. Aku first time makan taon lepas. Time tu mende nie trending laa. Ramai post kt fb, wc ttg mende niee. Nampak mmg mcm sedap. Kan2? Dgn warne kuningnyee tu. Yummy!!!!
Mase aku first time makan tu aku kt damansara. Umah membe. Abg dia g pasar malam. Abg die beli durian crepe. Nak dipendekkan cite, kt situ laa first time aku makan. Mmg sedappp!!! Rase sgt duriannyaa. Smooth. Dapnyeeeeeee 😋


And lately aku tibe2 teringin sgt nak makan. Sangat2 okayyyy ~ Nak dijadikan cite housemate aku beli kek durian kt secret recipe. Dia bg aku rase. Tiba2! Aku teringat durian crepe. Kan rasenyee sama. Time tu laaa aku craving sgttt. Nak2!!!! 


And harinie aku g pasar malam. And aku beli. Hihihi. 3 ketul, 5 inggit. Sedaaappppp! Puasnyaa dpt makan. Rase sgt durian tuuuu.


And now dah kenyang. Aku dah melantak kopok lekor, nasi ayam, durian crepe. Hikhikhik 😁�
Okayyy. Byeeeeee!!!!!! 


Photobucket