ceghita spnjg 2mggu



salamm peepss ..... (:
aku as usual sihat walafiat .... alhamdulillah .....
dlm 2mggu nih .... mcm2 bnde jadi tauu ..... pening kple aku ... tp dlm pening2 ade jgk yg release kann tension aku .... hehe
2mggu lepas naek je skola , ade lahh mamat2 nihh gado ..... sbb aku mlz nk citerr .... aku nih mcm org tgh + mngse keadaan ...... tpkse trimee ..... thenn mase mamat2 tuh gado , ade pulak mulot2 puake ckp aku punce ....
bai ..! kau tak tau citer plez shut up sblom aku koyak2 mulot2 kau bg ikan makan ..... 
bia , aku , kgkwn , allah jee yg tau .....
thenn lpz citer2 tuh reda , ade pulak smthng yg mmbahagiakn jadikk ..... hehe
unbelievable ...!
kagett gilerr aku ..... tak sngkee die akan ckp gituu dgn aku ..... rase mcm nk balek ostel time tu jgk , masok dorm , diri atas katil smbil lompat2 smpai katil robohh ..... hahaha .... apakah itu ...? biarlahh rahsiaa ......

mase outing pulak syokk abezz ..... mulee2 g pasar pagi then g kfc smbil tgu gemoxx dgn bdk2 nihh dtgg ....  lpz dorg dtg kiteorgg g bowlingg .... aku jalann dgn gemoxx .... hehehe ..... jgn jeleshh .....

mase dorgg maen bowling aku xjoin ponn .... sbb aku tak sukee maen bowling .... cukop lahh skali aku maen bowling duluu .... smpai darah2 tgn aku .... aku tgkk je bdkk2 nih maenn .....
lastly , apekk yg mng .... terer seyh diee ..... gemoxx kalah .... hehe

then kiteorg balekk dgn gmbiree .....

hari2 seterusnyee mcm bese jee .....

pasal pelajaran pulak , so far so good .....
sume bez kecuali P.AM ..... aku tak suke lahh blaja p.am .... tak minat lgsongg .....bile p.am jee aku ngntokk .... tp tpkse tahann ..... tak nk mcm spm duluu .... tidoo jee .... hehe ....skrg da besaa kann .....

oke lahh .... nie jee aku nk citerr .... sbnrnyee aku byk citerr .... tp tak tau cara penyampaian mcm mane ....
so tpkse simpann jee ....
nnt klw ade citer , i'll be back oke .... 
bye ...!


Photobucket

2 comments :

Cik Rongoks said...

seronok la kan dapat keluar outing :))

fairusfrunella said...

mmg seronokk .... hehe .... jom join kite ... (: