gone

Assalamualaikum

its been 2 years.  And now he will go :'(

Last 3 days :'(

Sadness is overloaded :'(


Photobucket

pasrah

Assalamualaikum

ape yg aku rase sekarang nie akibat daripada tindakan aku sendiri. bukan aku sengaja. aku tak tahu ape aku fikir. buat sesuatu tanpa pikir orang lain.

hubungan yg telah berjalan almost 2 years. dah berakhir ke? aku tak tahuuu. rasa nak pergi jauh sangat. pergi jauh dari semua. tapi aku tak mampu. aku tak sanggop sebenarnya nak bergaduh tiap2 hari. tiap kali bergaduh, kepala aku sakit sangat. kat mane lagi aku nk mengaduu? aku tak tahu kenapa hubungsn nie jadi begitu sukar. silap aku ke? yaaaaa. mmg silap aku. 

aku tak tahu nk cakap ape lagi. aku pasrah. 



Photobucket

Durian crepe

Assalamualaikum.


Sape suke makan durian crepe kt sinii? Put your hands up! Jyeahhhh! Hahahaha


Aku la orgnyeeee. Hehe. Sedap sgt mende alah tuu. Aku first time makan taon lepas. Time tu mende nie trending laa. Ramai post kt fb, wc ttg mende niee. Nampak mmg mcm sedap. Kan2? Dgn warne kuningnyee tu. Yummy!!!!
Mase aku first time makan tu aku kt damansara. Umah membe. Abg dia g pasar malam. Abg die beli durian crepe. Nak dipendekkan cite, kt situ laa first time aku makan. Mmg sedappp!!! Rase sgt duriannyaa. Smooth. Dapnyeeeeeee 😋


And lately aku tibe2 teringin sgt nak makan. Sangat2 okayyyy ~ Nak dijadikan cite housemate aku beli kek durian kt secret recipe. Dia bg aku rase. Tiba2! Aku teringat durian crepe. Kan rasenyee sama. Time tu laaa aku craving sgttt. Nak2!!!! 


And harinie aku g pasar malam. And aku beli. Hihihi. 3 ketul, 5 inggit. Sedaaappppp! Puasnyaa dpt makan. Rase sgt durian tuuuu.


And now dah kenyang. Aku dah melantak kopok lekor, nasi ayam, durian crepe. Hikhikhik 😁�
Okayyy. Byeeeeee!!!!!! 


Photobucket

L.U.P.A

Assalamulaikum :)
sekarang aku tengah stress tahap gaban. Aku dah lupa segala tok nenek mcm mane nak edit blog. puas aku godek2 tadii. nak edit mcm mane pon aku tak tauuu. Everything about blog is missing in my head!
Last2 aku surrender nak edit. Guna la theme sampai bila2 yeeeee. Sape suroh tinggal dunia blog lama sgtt. Padan muka. muahahahahahaha :p
And nak buat header baru pon tak bolehhh. Photoshop sudah takdok. Lappy baru kua dari hospital. So, gini laaaa. Semua hilangggggg. huhhhh! seteressssss! 
Meh blanje gambo 1 , 2. Hihihihihi



The latest me. GEMOKKK! kbye

xoxo :D
Photobucket

random again

Assalmualaikum semua :)
im back in blogging world. Jiwa nak blogging tak setegar dulu. Itu pon dssbkan lappy merah kesayangan rosak. Sadis kann? Tsk tsk tsk
Tapiiiii. I dah beli fon baru. Hehe. Yg agak besar gedabak dari my old phone. Itu pon atas ehsan abh and ma.  So dpt laa blogging mcm duluuu. Hehehe
So korang! whats up? Everything is fine? Kalau aku, fine jeee. Nothing special happen. Like usual, class, hang out and blablabla. Bosan kann? HAHA
Act, takde idea pon. Just random post. Hehe. Okay. I will update the next post later! byeeee
Ehhhh! cop2! i just want to wish HAPPY MOTHERS DAY and HAPPY NURSES DAY! thats all. Byeeeee!
xoxo: D
Photobucket