happy itu gembira :D

assalamualaikum ... 

so far aku sangat gembira dgn kehidupan aku ... sangat2 bersyukur ... even aku baru jee 5 bulan kt college mcs nie , aku rase sgt selesa kat sini ... even kadang2 ade jee problem ... tp itu tidak menjadi masalah .. sebab aku anggap itu adalah normal ... hehe

lately niee mmg agak busy ... migrain pon asyik melanda .... bile tah aku nk pegi buat spek mate ... selalu sgt pening kepale ... selalunye malam laa sbb silau dgn cahaya .. lagi2 kalau aku ngadap lappy ... terpakse slow down kan brightness ... sengsare betol ... study aku pon so far okay bangettt ... aku hepi sbb dapat study dlm bidang yg aku sukee ... aku langsong tak mnyesal berhenti form 6 aritu ... im glad to say , IM HAPPY ..!

tapi ..... happy , happy jugak ... final exam da nak dekat ... takotnyee bile pikir final exam ... sebijik macam aku rase time nk spm duluu ... aku harap urusan aku dipermudahkan oleh Allah S.W.T ... amin ...

hari nie aku takde kelas ... lecturer balik kampung and then another class postponed esok ... im so thankful sbb hari nie aku sgt tak sehatt ... senggugut ... macam nk putus pinggang aku ... 1 hari tak makan sebab tak larat nk turun pegi foodcourt ... alhamdulillah malam nie da rase okay sikitt ... tadi siyes rase mcm nak pitam ... kalau hari nie ade kelas aku tak tau laa ... confirm aku tak datangg ... HAHA

aku harap everything akan okay jee ... supaya tak ganggu aku nk final ... okayy ... time to leave ... bye ! xoxo :D

Photobucket