random

Assalamualaikum :)

haiiii ! lame tak nampak aku kat dunia blogging nie kann? hehe . actually aku ade jee around the world . bile bukak dashboard ade jugak terdetik nak post entry baru . tp idea macam tersekat2 jee dalam pale otak aku . takmau keluar . hee . sebab da lame sgt tak menaip kott . so feel tu macam tak sampai jee . 

aku skang niee kat rumah . tengah cuti . cuti deepavali + awal muharam. takde buat ape pon kat umah . dok melayan adif jelaa tak abez . abang , kakak sume tak balek . soooooo bored kt umah . dok ngadap tv, ngadap lappy .



FM pulak satu hal . bile aku kat sane takde retinye nak cakap rindu bagai . takde sweetnyee . tapi bile aku dah jaoh gini asyik rindu jee . tak boleh tak mesej skejap . asyk nak sweet2 jee ngn aku . hahaha . nie yg aku nk pegi jaoh2 slalu . biar die rase . bile depan mate buat tak reti jee . bile jaoh tercarik2 . hehe

so far hubungan aku dgn FM elokk je . tapi ade jee bgadoh sampai nak clash harituu . disebabkan cinta kami yg terlalu kuat , tak jadi . hehe . now nak dekat setahun dah dengan die . macam2 da yg dilalui bersama . susah senang hidop aku kat banting , sentiasa dgn die jee . sampaikan aku rase aku langsong tak berdikari . sume harapkan die tolong . aku tak tau macam mane nasib aku kalau die takde . kalau ade rezeki die nak pegi polis . da pegi interview pon . tunggu diterima atau tak . ekot hati aku mmg tanak die pegi . tinggal la aku nnt kat sini . tapi kalau pikir secara rasional mmg elok laa die pegi . utk mase depan die jugakk . aku terpaksa .

ku relakan jiwaaaa . 

cehhh . macam lagu laa pulakk . hehe



okay . sampai disini . byeee !



Photobucket

No comments :