have fun

assalamualaikum :)

sangat penat tapi SERONOK !

tadi dok berjoget dengan adif . haha . saje jee ajak adif joget . nak release tension . tp yg tak bestnyee die maen2 jee . aku yg dok lebih terkinja2 . haha . 

aku dah tak kekok sangat menari sbb tiap ptg pon aku ade latihan menari dgn coursemate . cikgu tadika haruslah pandai menari kan . kalau tak , kau akan jadi cikgu tadika yg membosankan ! hohoho

fuhhhhh  ! penattt . berpeluh2 . tp berbaloi sbb sgt enjoy . ehhhh ! lupe pulak nak bgtau tadi aku dok joget lagu GENTLEMAN , PARA PARA DANCE BY AYUMI HAMASAKI and GUMMY BEAR . haha
nak anak korang pandai menari ? antar kat aku okay . haha

gtg !

xoxo :D


Photobucket

No comments :