part of my life

assalamualaikum and hai peeps :)



tibe2 malam nie aku tergerak nk update entry .. aku nk story pasal kisah cinta aku .. lame kan aku tak cite pasal cintan cintun niee .. hehe

act , sebelum aku jumpe dgn cintahati aku yg sekarang nie , aku mmg da tekad tanak fall in love lg .. takott .. tak bsedia .. tp bile aku jumpe die , die bsungguh2 nk kan aku .. try very hard .. aku rase macam ............ patot ke terime ? aku mintak tempoh utk pikir .. lame gak laa aku dok pikiaq pasal niee .. lastly aku amek keputusan utk bg die peluang .. why not ? 

kiteorg pon couple laa pada 1.12.2012 .. time tu aku tak bape nk yakin pon .. sayang mmg sayang .. tp tak expect nk pegi lebih jauh .. but now , kiteorg da 7 bulan together .. agak lame la kann .. byk sgt cabaran dan dugaan .. cinta yg aku rasakan aku tak bape nk serius , tak expect pon sebenarnye da jadi begitu sebati dgn akuu .. aku rase agak terharu la dgn die .. sbb die tahan dgn perangai aku .. 

sebelum nie  lelaki susah nk tahan dgn aku .. im such a childish girl .. i admit .. really admit .. merajuk mmg da jadi perangai rasmi aku ... suke marah2 .. suke mendesak .. kalau aku nk something aku akan beriye nk .. kalau tak dapat aku akan tarik muka ... aku mmg da try ubah .. tp , this is me .. da sebati ...

dia selalu sabar dgn aku ... (even kadang2 berleter panjang jugak) .. kalau aku marah2 , die akan pegi dari aku dan suruh aku calm down .. nanti kalau da sejuk baru cari die ... die akan selalu usaha untuk dapatkan ape yg aku nak .. aku jenis yg kuat makan .. so selalu menggedik teringin makan itu laa , ini laa .. die pulak akan usaha utk carik ape yg aku nakk .. thats the most about him yg aku suke .. hehe ... kalau aku merajuk die akan buat lawak smpai aku gelak then pujuk aku .. die tak romantik .. serius .. mmg tak romantik .. tp die akan jadi romantik utk aku ... die selalu call aku pukul 2 or 4 pagi ... time tu selalu aku da tido .. die pulak call aku then cakap romantik dgn akuu ... aku yg mamai baru bangon tido tersengih2 dibuatnyee ... hahahaa ... such a great moment with him ... :)

act , banyak lagi pasal die yg aku nk story ... tp macam malas nk taip pulakk .. hehe .. 1 ayat yg sangat2 bole describe die ialah " dia pelengkap hidupku" .. hehe :)

sayangg ... kalau you bace entry i nie .. i nak cakap thanks for being part of my life .. thanks jugak sbb you selalu sabar dgn perangai i yg ntah hape2 niee ... i harap you still sayangkan i dan takkan tinggalkan i .. i nak you kotakan semua janji2 you pada i .. sejujurnyaa i takut nk mengharap .. tp harapan tu da muncul sendiri bila you mula memberi sinar dalam hidup i .. thanks selalu buat i gelak .. walaupon you selalu malu sebab ade gf yg suke gelak kuat macam i nie .. hehe .. i nak kite study same2 dan dapat diploma same2 .. i taknak disbbkan kite bercinta nie kite abaikan pelajaran .. kite ingt balik tujuan utama kite dtg kat kolej ... thanks jugak selalu marah i kalau i malas belaja ... hehe ... i nak you jadi pendorong dalam hidup i ... thanks for everything sayang ... thanks a lot ... 






kalau jodoh kite panjang , besar mane pun dugaan dan halangan kite pasti dapat tempuhi bersama ... insyaAllah :D

xoxo :D




Photobucket

No comments :