sumpah ! keje banyak gileee

assalamualaikum...

haishhh... penatnyee korang... sekarang nie idop aku da macam tak terurus... keje berlambak-lambak.. macam takde life langsong .. kadang2 tu aku terpakse laa curi2 mase untuk diri sendiri .. buat ape yang aku sukee .. like bace novel cintan cintun , online fesbuk , blogwalking and etc ... tak dapat nak bermaharajalela mcm dulu ... hurmmm

sometimes i feel so tired with this thing .. why it supposed like this ..? but i have to know .. IM A STUDENT .. lumrah la idop student macam nie .. idop bergelumang dengan assignment , test , kuiz , presentation .. sometimes aku rase nak lari jaoh2 dari sume nie .. seriously im tired ... *sigh

sekarang nie nak spend time dengan kengkawan mmg tak r .. apetah lagi nk overnight time weekend .. ade jee membe ajak .. tapi bile memikirkan keje yang bertimbun2 terpakse aku cancel .. ishhh ... geram .!

petang tadi lepas balek dari kelas child developement aku pegi speedmart ... utk beli keperluan makanan aku for this weekend .. aku beli biskut , megi and milo 3in1 ... rase weekend nie mmg aku tak pegi mane2 .. ddok umah  ngadap lappy siapkan ape2 yang patot aku siapkan ... nak turun pegi foodcourt pon tak sempat rasenyee .. aku tau nie cabaran aku sbgai student .. tak dapat nak enjoy sgt ... bile memikirkan final exam bulan 6 nie kecut perut aku ... dulu time skola bile exam akhir tahun xde pulakk aku nervous mcm nie ... gembire lagi ade sbb nk cuti skola .. ini menunjukkan aku sudah mula serius dengan idop aku ... bkn tau nk enjoy mcm dulu ... bagoss ... perubahan yang membinaa .. hee

bulan nie bulan ape ekk ..? bulan 4 right ..? bulan depan bulan 5 kann ..? ofcoz lahh .. tak kan lompat bulan 6 pulakk .. hehee ... bulan 5 ..? omaigad ..! thats my birthday ..! 27 of may ... omaigad omaigad ..! *da kenape macam kene histeria ..? haha
takde laa ... super excited sikit ... ehh .. sikit kee ..? banyak tuuu ... hehe ... tak saba umo nk menginjak 19teen ... saya dah besar ..! haha .. da boleh kawen kann ..? hikhikhik ... *sumpah merepek 

okayy laa .. nk sambong buat assignment .. baibai .! *kenyit mate

Photobucket

1 comment :

Masmira Masri said...

hii salam perkenalan...

gudluck ok...ssh2 dahulu sng2 kemudian

jemput singgah n follow mya
http://myaleo.blogspot.com/2013/04/merisik.html