balek kampung yeay ! dan genting

assalamualaikum ...

balek kampung ..! ooo balek kampung ...! ooo balek kampung ...! hati girang ...!

pehh ... keseronokan yang tak terhingga bile tgk kalendar tup2 ternampak tarikh untuk cuti mid sem da dekat ... rase macam nk debik diri sendiri lelaju sbb mcm tak pecaye ... >_<

ape taknyee ... almost 2 month aku tak balekk kg ... what the heel heel heel ... *heel okay ... bkn hell .. haha... and now aku da pon berade di rumahku syurga duniaku ... heaven sungguh ... hewhew ... tp cuti nie pon mcm agak siot sikit sbb assignment bapak punye banyakk ... aku nk tinggalkan jee assignment nie kt kolej ... tp assignment bising nk ekot ... tak sanggop nk kene tinggal ... nnt rndu kat aku pulakk .. haha ... arinie baru jee ari ahad but aku da bertungkus lumus nk siapkan .. tp tak dapat siapkan pon sbb mood tu mcm da tertinggal kat kolej ... cemane nihh..? takpe takpe ... buat sikit2 ... hehe

aku balek kg ari jumaat malam ... ingtkan nak balek sabtu naek bas ... tp barang byk gilee ... so aku mengade ngade kan diri soh akak aku jempot dgn hubby die ... but then ..! mase on da way nk balekk fendi mesej aku ... die ckp nk g genting .. time tu aku nk jee soh abg ipar aku pusing balekk .. soh anta aku .. aku nk ekot g genting...!! mmg time tu aku geram tahap gaban ... fendi pulakk dok menganjing2 aku ... ckp rugi balek awal laa ... bez gilee laa ... die tau salah satu impian aku nk g genting ... last pegi mase aku umo 4 taon dulu ... zaman bile pulakk ... time tu jgk aku buat perang dingin dgn die ... merajok habis habisan ... hahahaa ... padan muke kauu..! pandai2 lagi pegi genting tanpe bawak aku ... die siap cakap nk tunjukk gamba kat aku ... aku cakap ngn die jangan brani2 kau tunjuk gamba tu ... mmg aku baling henpon kauu ..! geram tak sudahh ... mase smpai umahh aku teros tidoo dgn perasaan bengang tah terhingga ... fendi puas pujokk sambil berjanji nk bawak aku nnt ... hehehe .. tu yg aku nk denga sayangg ... :p

aku teringin gilee nk g genting ... lagi2 kolej aku dekat jee ngn genting ... aku siap ckp dgn fendi ... kalau u bwak i g genting , smpai i mati i takkan lupe u ... kenangan paling indahh kot ..:')

okayy lahh ... it almost maghrib ... bye olls ..:)


Photobucket

No comments :