penyakit gelak

assalamualaikum u alls .. kabare ..?
since ptg nie aku free sgt2 , takde kelas ... tergerak ati nk update blog yg da lame jgk la tak berupdate .. mesti korang rindu aku kann ..? haha .. poyo sgt mcm mintak kene debik seploh kali .. :p

this time aku nk update pasal penyakit aku .. alhamdulillah aku takde penyakit kronik cume ... cume ... cume .... penyakit gelak aku makin menjadi2 ... sampai kadang2 aku langsong tak dpt nk control2 ayu .. hahaha .. terus berlambak bertabur jee gelak aku .. bile da abez gelak baru aku sedar then pandang sekeliling .. malu aku tau ... 
penyakit gelak aku nie da lame wujud .. sejak sekolah lg .. kgkwn sekolah dulu sume tau perangai burok aku nie .. hehe .. bile time cekgu mengajar pon aku bole selambe gelak kuat2 .. lg2 kalau cekgu 2 kelakar ... tp dulu aku bole jgk cover2 ... gelak pelan2 jee kalau cekgu tu garang .. 
tp sekarang .. tak kire tempat , tak kire mase , tak kire dengan sape ... aku maen hentam jee .. bile pkir2 balek tak elok anak dare yg omey2 ayu2 mcm aku nie gelak mcm 2 .. tp tak tau la .. sumenye spontan ..! pantang ade kelakar ckit .. mule la aku terbahak2 ... sampai saket2 perot ... 
ade 1 mase 2 aku pegi lepak kat mcd dgn kgkwn aku ... pastu ade la samting happen then aku gelak mcm kene histeria .. smpai trduduk2 kt lantai ... sume org pndg .. haha .. da la ddok kat dlm ... bile da abez gelak baru perasan ... malunyeee ..! --'
ade jgk skali 2 aku lepak dkt mcd dgn fendi n others .. tibe2 tv kt mcd 2 bukak cite AMEKAW ..? korang penah tgk ..? yg kt tv3 2 ...  cite 2 sumpah kelakar gilee .. time 2 aku gelak tak ingt dunie .. smpai fendi tgk jee aku smpai geleng2 kpale ... haha .. naseb la dpt gf mcm aku nie .. terime seadanya okayy  ..? :)
aku da cube tanak gelak banyak .. sbb ade org kate tak elok gelak byk .. nnt menangis .. tp tak bole tahan ..!
ade jee bnde yg menggelikan ati aku .. sampai ilang keayuan aku nie .. org nk ngorat pon teros reject ... haha
punahh2 ...

tgk la niee .. gelakk manjang ... --'
sampai org laen tgk pon  pelikk ... haha ...
ape2 jelaa .. yg penting be yourself ... tak perlu nk fake sgt ... more better ... tayah la nk jd plastik2 nie .. nnt kne recycle jee ... hahaha .. mengarut jaoh mcm mintak kne debik lelaju 


sampai cni jee .... xoxo :D


Photobucket

No comments :