jog jog joging ging ging

assalamualaikum to all my readers ... 
lame da tak update blog ... line broadband celcom kt banting nie mcm siput sedut yg jalan terkedek2 mcm itik pulang petang ... *cam mane lak ghoman ea 2 .. haha
meh2 rapat ... nk ceghite nie .....
semalam aku pegi joging kt DATARAN BANTING ... disebabkan kepisangan melande lepas balek kelas semalam aku pegi lahh berjoging dengan harapan berat badan dapat dikurangkan .... aku pelik bebeno nie .. bile balek kolej jee kompem2 berat naekk .... aritu pegi timbang berat dengan fendi ... berat aku da naek 2 kg ... siot tol .... hancus harapan aku nk pegi melantak mcd hari2 .... selamat duet u fendi ... fuhh .. haha
melalut jaohh dari .... back to the trackk ....!
aku pegi joging 3org je .. with kecik n zety... berjalan kaki pulak 2 ... semangat betol ... hahaaha ... segala liku2 dan lurah2 ditempuhi bersama .. cewahhh ... haahaha
sempat jgk snap sebelom pegi ... dok tunggu kecik kt foodcourt ... bapak lame ....






dataran banting ...!! here we come ...!!

sampai jee kt dataran kteorg pon tanpe warm up terus berlari seperti kanak2 keriangan .... hahaaha .... kiteorg pon berlari2 dengan semangatnye ... lepas lari dalam 2 pusingan kteorg stop dekat taman permainan .... main buaian , kuda ... padahal da terang2 kt situ tulis hanye kanak2 bwh 12 tahun jee dibenarkan ... kteorg nie pulak da 19 ... kecik pulak 18 ... elok sgt lettew ... haha
and there is our picture .... :)





sumpah mcm bebudakk .... haha .. sory kecikk pic ko takde ... hehehe

mase balek memasing letih jee ... dalam bas sume pndg keluar tingkap sambil denga lagu ... melayan perasaan la konon ... hahaaha ... kesiann ... malam td sumpah saket2 kaki ... nak molalak den ... hahaa .. lenguh2 ... but nvm ... tetap selonok ... laen kali kite ajak keon , emy dengan fendi pulak yee ... hehehe

xoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxo

nk masok bab hot pulakk nie .... *sigh

la nie aku da bermasam muke dgn sorang membe aku nie ... aku tak tau knp die mara aku .... mybe aku da lame tak lepak dgn dorg ... sbb 2 die trase ... aku bkn nk abaikan korang ... tp aku kne jgk lepak dgn bebudak course aku ... kite da tak same kelas ... cm mane nk lepak selalu ... skg nie ko pndg aku pon da tanakk ... aku jadi takot nk tego ko ... mybe ko tak kenal aku lg ... aku payah nk tego org kalau org tak tego  aku .. mmg aku nmpk periang , friendly ... tp ego aku masih tinggi ... 
ko kene faham aku ... aku ade life aku sendiri ... ko pon kene cube berbaik dengan sume org ... bersosial sikit ... bersosial bkn mksod aku buat bnde2 tak baek ... tp bergaul dengan sume org .. jangan hanye bergaul dalam komuniti yg kecil ... aku bkn jenis mcm 2 .. aku suke berkawan ... tak kire lelaki atau perempuan ... sume kawan aku ... susah aku nk jage ati sume pihak ... skg nie ko da bermasam muke dgn aku ... aku tak tau nk buat mcm mane .. kite tinggal kt tempat yg same ... walaupon bkn 1 umah .. kt ground jumpe , kt lif jmpe , kt kolej lg ... but nvm ... lame2 nnt okay lahh ... aku tanak cari musuh kt sini ... ekot suke ko nk anggap aku mcm mane ... okay sayangg ... :')

thats all ... bye korang ....  xoxo :D
Photobucket

No comments :