header baru

assalamualaikum .... hello people ...!

nampak tak perubahan kt blog aku ...? header baru wehhh ..... hehe
header 2 aku buat sendiri tau gune ADOBE PHOTOSHOP CS4 ... cantik dop ...? kalau tak cantik pong kesah ape aku ... da lahh aku bertungkus2 lumus siapkan header nie 3 hari malam .. tanpe makan , tanpe mandi .... dok jela ngadap lappy nie .... *nampak beno nipunyee ..... 
takde lahh ... aku siapkan header nie dalam bape jam je .... tp jenuh jgk lahh .... sampai ma aku terjerit2 panggil aku mcm tarzan suruh tolong masakk .... tp aku tolong jgk tauu ..... aku tinggalkan lappy sekejap tanpe shutdown then dengan sepantas kilat aku berlari ke dapur dengan muke semangat nk tolong ma aku .... kire anak solehah jgk aku nie kann ..? haha
sampai je dapur aku terus mendapatkan ma aku then dgn suare ayu lg omey2 aku bertanye .... yes mom , can i help u ..? ma , nk tolong apo nie ...? aku pon tolong lahh masak nasikk , potong2 sayur sambil 2 kt kepale masih terbayang2 header blog yg masih belum siap ... lepas selesaikan keje2 menolong ma aku , aku pon berlari dengan lajunya macam lari 100 meter mase skolah rendah dulu mendapatkan lappy aku yg masihh menunggu dengan setia .... :p
aku pon menyiapkannye dengan senang hati dan semangat yg berkobar2 .... hewhew


dan hasilnye ........ 
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
sila lihat atas blog ..... hewhew

aku malas nk hapload sbb korang tau lahh kalau picture dari photoshop nie sgt berat nk upload .... tak dayo den nunggu ehh ....

act , aku belom expert bab2 photoshop nie ... aku blaja pon dari abg aku ... die sangat expert dgn photoshop .... jelly sungguh aku bile tgk die mengedit ... aku nk blaja lg dari die tp kadang2 tahap kemalasan sgt tinggi .... hehee

sampai sini saja ya .... sampai ketemu lg .... xoxo :D



Photobucket

No comments :