pink ? alahai .......

assalam peeps ...... hai !



haw was today ? is it fine ? me ? im fine ...... (:
aku nk ckp nie ..... aq sebenarnyer xbpe minat ngn wane pink nie ...... reason ???
aq pon tak tahu ...... mmg sejak azali lg aku tak suke wane pink ..... padahal pink comey kn ?? lg2 bile matchkan dgn girl mcm aku ..... eceh ! poyo la lu !

tp korang tgk skarang blog aku .... PINK !!

background PINK ....post background PINK ......
alohai ..... mcm mane boleh jd mcm nie ?

tak de ..... td aq nk edit blog ..... aq carik background wane merah or putih ..... tp susah giler !!
tak de ke blogger laen yg ade freebies gune theme wane merah ..... seriously aq xjumpe ...... aq carik kt cik puan google pon sume tak melekat kt hati aku .... apsal ek ??

then aku try gune wane pink ..... pastu mcm match pulak dgn blog aku nie ..... aku still lg gune wane merah .... tp siket jep ..... sedih pon ade .... aku da mengkhianati wane feveret aku ..... :'(

bg korg mcm mane wajah baru blog aku nie ?
oke ke tak nie ?? sbb mmg kurg ngam la dgn jiwa aku ...... aduh !

bg sesape nk bg freebies background merah kt aku , sile2 la ..... ketandusan idea nk carik kt mane ..... nk buat sendiri tak pndai laa ..... haha

akhir kata dari aku utk diri aku sendiri ....

WELCOME TO PINKY2 WORLD !!!

argghhh !!! unbelievable ......



Photobucket

2 comments :

Mk Syahir said...

comel ape..sweet gitu..hehehe =)

fairusfrunella said...

yeke sweet ? hehe ... tp ngam ke merah ngn pink ?